44046
Book
In basket
Kuchnia roślinna / [redakcja Małgorzata Durnowska]. - Poznań : Olimp Media, 2018. - 191, [1] strona : fotografie kolorowe ; 22 cm.
(Book Cook)
Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin? „Kuchnia roślinna” to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę. Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów!
Availability:
Wypożyczalnia Michałowice
There are copies available to loan: sygn. 641.5 (1 egz.)
Wypożyczalnia Raciborowice
There are copies available to loan: sygn. 641.5 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okadce: pyszne dania z liści, łodyg, strączków, korzeni, bulw a nawet kwiatów.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again