44046
Książka
W koszyku
Kuchnia roślinna / [redakcja Małgorzata Durnowska]. - Poznań : Olimp Media, 2018. - 191, [1] strona : fotografie kolorowe ; 22 cm.
(Book Cook)
Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin? „Kuchnia roślinna” to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę. Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów!
Status dostępności:
Wypożyczalnia Michałowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
Wypożyczalnia Raciborowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okadce: pyszne dania z liści, łodyg, strączków, korzeni, bulw a nawet kwiatów.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej