44046
Book
In basket
Niewiele rzeczy może się równać z siedzeniem przy ognisku lub wspólnym grillowaniem ze znajomymi. Nie ma nic lepszego od rozchodzącego się aromatu pieczonego mięsa. Czy istnieją przyjemniejsze sposoby spędzania letnich wieczorów? Ale ilu z nas tak naprawdę wie, jak rozpalać ogień? W tym inspirującym, a zarazem praktycznym poradniku autorka książki nauczy was jak: rozpalić piękny, buzujący ogień w domu i na dworze, własnoręcznie wykonać podpałkę, ułożyć idealny stos z drewna, dobrać rodzaj drewna do przyrządzanego mięsa, zrobić to wszystko bezpiecznie - czyli nie pomylić ognia z pożarem. Od ognisk po piecyki na drewno i kominki - ta książka przypomni wam utraconą, pierwotną umiejętność rozniecania ognia.
Availability:
Wypożyczalnia Michałowice
There are copies available to loan: sygn. 796.54 (1 egz.)
Wypożyczalnia Raciborowice
There are copies available to loan: sygn. 796.54 (1 egz.)
Wypożyczalnia Więcławice
There are copies available to loan: sygn. 796.54 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again