44046
Book
In basket
Italia do zjedzenia / [tekst i zdjęcia] Bartek Kieżun. - Wydanie IV. - Warszawa : Buchmann, 2024. - 302, [2] strony : fotografie ; 28 cm.
„Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.”
Availability:
Wypożyczalnia Michałowice
There are copies available to loan: sygn. 641.55 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again